Vi er stolte af at kunne præsentere Jesper Lange, som vores brand ambassadør. Jesper er et godt eksempel på vores brand identitet og en stor fan af vores Oxford skjorter.

Brand ambassadør - Jesper Lange 

Jesper, som til dagligt er professionel fodboldspiller hos AGF, er en repræsentant for vores identitet og vores værdier.

De korte facts: 

  • Navn:                  Jesper Lange 

  • Fødselsdato:    11 Januar - 1986

  • Profession:        Proffesionel fodboldspiller

  • Klubber:             2004 - 2006: OB 
                                2006 - 2013: Esbjerg fB
                                2013 - 2016: AGF 
                                2016 - Helsingborg IF 

Jesper Lange - 

Jesper Lange er en dansk fodboldspiller, som blev født den 10. januar 1986. Han spiller som angriber for AGF i Superligaen. I løbet af sin professionelle karriere har han tidligere spillet for OB og Esbjerg fB.

Vi valgte Jesper Lange som ambassadør for The Danish Gentleman, fordi han har karakteristikkerne af en rigtig gentleman. Udover at være velklædt, så er Jesper en respektabel person. Hans udstråling og vilje på banen hvor han altid giver sig 100 %, var med i vores betragninger om, hvilken person der skulle være vores ansigt udadtil.

Vi er rigtig glade for at have mødt Jesper. Jesper er generelt en meget jordnær person, der altid er klar på at give en hånd.

Følg ham på:
https://twitter.com/jesperlange
https://www.facebook.com/jesperlange22 

Hvis du synes om vores blog indlæg, så skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvor vi beskriver det essentielle til en gentleman.