Vores Filosofi

Vi tror på, at din påklædning bør reflektere din identitet. Vores mål er at give
 den oprigtige Gentleman mulighed for, at udtrykke
sin identitet gennem unikt Dansk design.

Historien

 

Vores mission er at skabe det fineste tøj til den sande gentleman startede for nogle år siden. Det hele startede med en simpel tegning af en skjorte og en idé om, at menneskelige værdier kan kommunikeres gennem enkelt design og de fineste materialer. Vi vidste, at for at skabe exceptionelt tøj er det nødvendigt for os at omgive os med de mest dedikerede håndværkere i verden. Vores søgning førte os til Italien, hvor vi fandt vores nuværende partnere, partnere, der gennem fire generationer har perfektioneret sig til at forstå ægte kvalitet og godt håndværk. Nu, et år efter, er Dansk Gentleman er endelig en realitet og vi har lavet en lille video af vores fantastiske rejse, som vi gerne vil dele med dig.

 

The Danish Gentleman

 

Identiteten

The Danish Gentleman er en eksklusiv karakter, der går ud over grænserne for et modebrand. Det er snarere en sindstilstand, en identitet, hvor man, gennem sit bevidste valg af optrædener, kommer til at vise sine livsværdier af manerer og moral. 

 

Fremstillingen

Hver eneste beklædning er lavet i Italien af nogle af de største håndværkere, der gennem generationer har viet deres liv til at producere verdensklasse tøj.

 

Designet

Det er en unik livsstils mærke, der præsenterer verden for minimalistisk skandinavisk design. Det er et univers af elegance og enkelhed bestående af exceptionelle metervare kombineret med sans for detalje.